Installera bergvärmepump i Nyköping

Värmepumpservice AB

Bergvärmepump

En bergvärmepump är i de flesta fall en väldigt bra investering för den som äger ett hus eller ett radhus. Den kostar en slant att installera, men det får du ofta snabbt igen. Det är inte ovanligt att tillverkarna skryter med att du kan minska din köpta elförbrukning med ungefär 80% när du skaffar en bergvärmepump. Du kan också i många fall tillgodoräkna dig ROT-avdrag när du konverterar din fastighet till bergvärme vilket minskar installationskostnaden. Dessutom kan du räkna med att värdet på ditt hus ökar när du väl har fått bergvärmen på plats vilket är bra både om du planerar att sälja eller om du ska omförhandla lånen med banken. Du kan vara säker på att det är en hållbar investering som du alltid får minst pengarna tillbaka på. Ofta mycket mer.

Ett flexibelt system

När du installerar din bergvärmepump kommer du få en inomhusdel i form av ett kontrollskåp. Från detta styr du bergvärmen och vad den ska göra. Den energi som hämtas från berget kan användas till att värma inomhusklimatet eller vattnet i dina ledningar. Men det går också att använda energin för att skapa kyla under de varma sommarmånaderna. Beroende på den effekt du får ut så kan du också välja att styra över energin till olika delar av ditt hem så att du till exempel kan värma upp vattnet i poolen. Många bergvärmepumpsystem har stöd för att bli en del av ditt ”smarta hem” så att du kan styra effekten med en app eller till exempel sätta ett klockslag eller datum för när värmen ska sättas på.

Hembesök

Vi kommer hem till dig och konsulterar från behov vilka åtgärder som kan vara lämpliga för just ert hem. Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över, vi hjälper er med alla typer av projekt.

Service

Vi har certifierade installatörer som hjälper dig med service på din anläggning. Behöver du service på t ex värmepump går du till förfrågan för att enklast få hjälp.

Förfrågan

Om du vill anlita oss skapar du enkelt en förfrågan här där du kan beskriva vilken produkt eller tjänst du behöver ha hjälp med samt övrig information som kan vara till nytta.